Tänään se sitten lensi ja korkealta. Että ihan kettuko? No ei nyt sentään vaan joulukuusi. Kovin oli virkeä vielä ja eipä ihme, kun parvekkeella sai paistatella joulun pyhät. Päiväkin siitä on kivasti pidentynyt, kun ketun koloon tuli. Kaksikymmentä minuuttia kauemmin aurinko nyt taivaltaan jatkaa.

Kettu kävi muorin kanssa tänään katsastamassa huonekaluliikkeitä. Ei kettu mitään superpalvelua odota, mutta voisihan sitä myyjä hieman olla asiakkaasta kiinnostunut. No vaihdettiin liikettä. Palveltiin kyllä, mutta kettu ihmettelee miten siinä myymälässä henkilökunta oli pukeutunut kuin risunpolttoon. Olisiko myymäläketjun ostettava alennusmyynnistä edes puhdasta ja myymälään sopivaa vaatetusta ettei olisi tunnelma kuin pakolaisleirissä. Ai että onko ketusta tullut niuhottaja? Varmaankin, jos noilla perusteilla maailmaa katselee.

Kettu odottaa innolla huomista päivää. On tapaaminen, joka saattaa olla kovinkin merkittävä. Siitä varmaan kuulette myöhemmin. Sitten on Ketulle tulossa postia. Aviisi monisivuinen, jossa on.....

Tsemppiä kaikille!