Tämä päivä on kulunut ketulla harrastusten parissa. Ensimäiseksi piti ehtiä kirjastoon hakemaan lastenlaululevy. Että ihan lapselliseksi kettu on käynyt?  Kylläpä vain jos lauluista jotakin voi päätellä. Levy ei ollut mikä tahansa levy vaan Geor Malmsténin Karhunpoika sairastaa. Ihan ketun piti levy varata, koska oli niin kysytty. Levyllä on kaksi laulua, jotka ketun on syytä osata maaliskuun alussa päiväkotitilaisuudessa. Pikku Inkerin laulu tilhille ja Jänöjussin mäenlasku. Kolmaskin laulu on osattava eli Vaarilla on saari, mutta se onkin sitten toisessa kokoelmassa. Kyllähän kettu laulut tunsi, mutta hyvin pitää lapsille osata esittää.

Iltapäivällä kettu lauloi Kalevalanpäivän lauluja oikein isossa ryhmässä. Sattuipa hyvin, kun ensimmäisenä laulettiin Kettu itki poikasiaan. Eipä ollut kettu tuota laulua ennen laulanut. Seuraavaksi Lähe nyt kanssa laulamahan ja vielä kantele niminen laulu ja kehtolaulu ja lisäksi runosävelmiä. Olipa mielenkiintoinen musiikipuolitoistatuntinen.

Kun kettu vielä tuota tuokiota ennen vietti lähes kaksi tuntia espanian parissa argentiinalaisen opettajan johdatuksessa niin kyllä on kielenjänteet tältä päivältä viritetty.

Ketun kauppaakin piti juoksuttaa ja ilolla kettu kirjoja kantaa. Mikäpä sen mukavampaa, kun kirjalla on kysyntää. Silloin kun kysytään kettu on valmis kuin lukkari laulamaan.

Tänään tuli kivaa sähköpostia. Tuli kutsu kevättanssiaisiin. Ihan pisti ketun miettimään jospa muorinsa kanssa valssin pyörteisiin sukeltaisi.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!