Fantastista! Mikäs se nyt on niin fantastista? Ei kettu sitä tiedä, mutta nyt kuuluu niin sanoa. Täpinöissäänkin pitää olla. Voi hyvät hyssykät tätä nykyaikaa. Pelkkää slogania koko elämä. Olisiko meidän palattava takaisin aikaan, kun isä lampun osti ja äiti äkäpäisään särki. Ihan pisti ketun miettimään mitä nykyajasta jää jäljelle. Ei kai muuta kuin iso kasa jätettä. "Älä sotke ympyröitäni" sanoi eräs mies 2200 vuotta sitten. Arkhimedeksen tasoisia naisia ja miehiä ei taida nykyaikana liiemmälti löytyä. " Hymy pyllyyn"  tasoisia sitäkin enemmän. Ihan johtopaikoilta vielä. Valitettavasti.

Nyt pitää pestä. Munia ja käsiä. Se on varmuuskeino numero uno.

Sitten tekemään lapsia. Miksikö? Hyvät hyssykät sehän on itsestään selvää. Mistä Suomi saa uusia eläkeläisiä, jos ei tehdä lapsia. Mitään ei saa jättää taakaksi tuleville sukupolville.

Nyt ketulta putosi maailman suurin huoli pois. Seuraavan yön saa nukuttua huoletta. Iltapäivälehden ISON otsikon mukaan joku Mertala on saanut myytyä kämppänsä. Kyllä nyt helpottaa. Ei tämä maailma olekaan niin epäoikeudenmukainen kuin kettu erehtyi luulemaan. Tuossa naapuristossa eräs pakkolomalainen myy asuntoaan, mutta ei tahdo tärpätä, mutta väliäkö sillä, kunhan Mertala pääsi kämpästään.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!