Nyt maailma ei ole enää entisellään. Ei ainkaan ketunkolossa. Miten kettuperhe onkaan voinut selvitä tästä elämästä ihan perustavaa laatua olevin puuttein? Miten se on mahdollista? On kettuperhettä varmaan pidetty eläinmaailman kummallisuutena. Nyt asiaan on saatava pikaisesti korjaus. Kukaan ei ole vaivautunut ilmoittamaan ketulle, että vajavaisin varustein on eletty. Nyt onneksi tuli ilmoitus. Mikäpä muu sen teki  kuin suuresta liikkeestä tullut esite. Kettu huomaa että perheeltä on puuttunut mm. seuraavat elämän välttämättömimmät kapistukset.

Golfetäisyysmittari. Ei ole pitkä matka tuohon kentälle eikä kukaan ole sanonut, että etäisyysmittari pitäisi olla. Miten me olemme voineet ajaa kentän ohi ilman etäisyysmittaria? Miksei kukaan ole meitä valistanut? Olisi se sentään kohteliasta, että hienovaraisesti kuiskattaisiin että kettuperheeltä puuttuu yksi elämän tärkeistä tukipilareista. Golfetäisyysmittari.

Eikä tuossa vielä kaikki.  Puutelista taitaa olla aika pitkä. Ketulla ei ole epilaatttoria ajovaloin! Ketun on kyllä pakko tunnustaa, että kettu luulee kysymyksessä olevan joko automaattisen pilkin tai laitteen, joka pujottaa madon koukkuun. Mutta sehän on UPEA ratkaisu! Ei muuta kuin epitolaattori käyntiin ja ajovalo päälle. Se valo on varmaan yöpilkkijöitä varten. Miten ihminen voikaan olla noin nerokas. Ei kettu tuollaista kapinetta olisi ikinä osannut keksiä. Kettu ei ole nähnyt kuvaa epitolaattorista, mutta varmaan se on hieman samanlainen laite, jolla rihma pujotetaan neulansilmään. Tuskin kettu malttaa odottaa, että pääsee epilattoria kokeilemaan. Kettu on jo ilmoittanut paremmalle puoliskolle, että mikäli ei ole ensi yönä kotona niin kettu on yöpilkillä kokeilemassa epilaattoria. Pitäähän epilaattorin valonvoima kokea. Mistä sitä tietää, vaikka tunnelma jäällä olisi kuin yökerhossa. Mene päivä, kulu päivä, saavu tumma yö.

Hyvä hyssykät. Eikä tuossa vielä kaikki. Kettu huomaa, että perheestä puuttuu akasiaottimet. Miten me olemme tähän saakka selviytyneet? Ihan käy vieraita sääliksi. Anteeksi nyt jälkikäteen, kun ilman AKASIAOTTIMIA olette joutuneet selviytymään. Olisitte edes jättäneet ottamatta, kun ei ollut kuin jotakin iittalaa käden jatkeeksi.

Pahin on vielä edessä! Nyt kettu häpeää. Kuono on ihan maassa. Tuskin enää viitsii ketunkolon ovea aukaista. Varsinkin, kun kettu tekee julkisen tunnustuksen. Ketunkolossa ei ole...... hyi että hävettää.... anteeksi.... pakko kai se on tunnustaa...... meillä ei todellakaan ole...... v i i l e n t ä v ä ä   v i i n i k a a p p i a.  NYt loppui sanat. Kettu lähtee häpeämään.

Tällaisissa merkeissä,

Tsemppiä kaikille!