Nyt on kettu kuin jäniksen selässä. Kettua viedään vaudilla. Vaikka vauhti on kova, ehtii kettu tehdä tilastotarkkailua. Lamapiste on nyt neljätoista. Mistä kettu sen tietää? Kettu on jo vuosien ajan pitänyt taksitilastoa. Uimaan mennessä kettu laskee montako taksia on tolpalla. Huippuvaiheessa oli yksi aamulla seitemän aikaan. Sitten luku nousi viiteen. Oli pitkän aikaa samoissa lukemissa. Nyt aamu kuin aamu on yli kymmenen taksia asiakkaita vailla. Kansalaiset! Olkaa levollisella mielellä. Kettu kertoo miten tilanne taksitolpalla kehittyy. Jos kenellä on nyt hynää niin kipin kapin pörssiostoksille. Sitten kun takseja on tolpalla vähemmän kuin kolme on auttamattoman myöhäistä ostaa edullisesti osakkeita.

Uimisesta puheenollen uskokaa tai älkää. Kaksi rouvaa on joulun jälkeen uinut lähes kaksisataakilometriä!!! Niin ne eräät vaan pystyy. Kettu onneton ei ole edes puolessa. Onnea vaan rouville!

Kettu sai terveisiä maalta. Eivät myyrät eivätkä jänikset ole uskaltaneet kasvustoihin iskeä. Varmaan tietävät ketun pahatapaiseksi. Hiiret ovat kuulema vessassa temmeltäneet ja papanoita jättäneet. Kettu ihmettelee miten ovatkin hyvätapaisia. Ihan veskiin ovat osanneet sotkunsa tehdä. Tuosta tuli mieleen miten ei myöskään aina tarvitse osata kieliä, kun maailmalla pärjää. Vanhaan hyvään aikaan Askon johtaja meni käymään Pariisissa. Ei tarvinnut johtajan kovin kauaa yökerhossa istua, kun hänen viereensä tuli kaunis neitonen. Puhui ranskaa, jota johtaja ei ymmärtänyt. Silloin neitonen otti kynän ja piirsi sängyn kuvan. Suomeen tultuaan johtaja ihmetteli, että mistä ihmeestä neitonen tiesi, että hän oli työssä huonekalualalla.

Harmi..... nyt ketun pitää ottaa jalat alleen. Vain kaksikymmentäminuuttia ja ketun pitää olla valmis pitämään esitys teatterista. Jopa tuli taas kerran tosi kiire,

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!