Juu kyllä se oli yksi humahdus. Ketun huppeliko? Ei sentään. Eilinen päivä. Ihan kivat fiilikset jäi vaikka kiirettä pitikin. Oli neljä sovittua menoa. Siellä Itäkeskuksen vap.ehtoistyön pisteessä ketulla vierähti aikaa reippaasti. Ensin kettu kertoi teatterin tekemisestä ja et varmaan arvaa mitä sitten seurasi. No kettu luki runoja. Kettu on luullut, että kaikilla on jo Ketun kauppa, mutta aina sitä vaan kysytään. Onneksi oli muutama mukana. Nyt alkaa varasto olla melko vähissä.

Eilen kettu tapasi sellainen "ihmeen" että ei ole aikaisemmin tavannut. Henkilö sanoo parantaneensa henkilöitä käsistä virtaavan energian avulla. Kettu on aina epäillyt kaikkea kuten ketulle on ominaista. Nyt kettu näki henkilön, joka oli halvautunut niin pahasti, ettei ollut pystynyt puhumaan ja lääkärit eivät antaneet mitään toivoa. Nyt kaveri istui vielä pyörätuolissa, mutta puhe kävi jo aivan normaalisti. Kädet liikkuivat. Ei kuulema vie pitkää aikaa, kun kävelee. Monet ovat kuulema seuranneet kaverin toipumista ja ovat ihan ihmeissään. Kettu seuraa kehitystä ja kertoo miten hoito etenee.

Se on muuten jännä homma tuo energiavirta. Kettu on varsinainen energiasyöppö. Kun kettu tapaa päivän aikana monia henkilöitä niin se on kumma miten monista henkilöistä virtaa positiivinen energia. Kun kettu oli eilen kertomassa teatterista niin esityksen jälkeen sitä tunsi taas nuortuneensa ja oli positiivinen olo. Kettu oli saava osapuoli. Se ihmisten kiinnostus ja positiivinen palaute on kuin kunnon ruisleipää. Sitä me kaikki tarvitsemme.

Kohta kettu lähtee varsinaiseen energiakylpyyn. Menee kirjastoon lukemaan Ketun kaupan runoja päiväkotilapsille. Älkää sitten ihmetelkö, jos näette ketun pomppivan kotimatkalla. Lapset ne vasta energiapakkausia ovatkin. Päivän aikana löytyy monta ihmeellistä asiaa. Mitähän kettu löytää päivän aikana?

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!