Farmijoukkueen varamieshistön jäsen siirtyy toisen farmijoukkueen varamiehistöön. Tämän tyyppisiä "uutisia" tulee jopa radiosta tämän tästä. Mitä järkeä siinä on? Meillä tiedotusvälineissä taitaa olla aihepula, kun kaiken maailman kissanristiäisistä pitää kirjoittaa. Oma lukunsa ovat sitten iltapäivälehdet. Niin turhaa asiaa ei varmaan olekaan ettei siitä iltapäivälehdessä kirjoitettaisi. On suorastaan tyhmyyden ylistystä, kun maanantain iltapäivälehdissä isot otsikot huutavat jostakin tanssijutusta. Voiko enää turhempaa asiaa nostaa otsikoksi? Oman osansa siihen varmasti tekee lama. Pitää ihmiset saada ajattelemaan muuta kuin arjen harmautta. Entä jos joku lehti painaisi kerran sellaisen sivun jossa ei olisi kuin tyhjä sivu ja kysymysmerkki. Lehden kannalta se olisi riski. Laittaisi ihmiset ajattelemaan hieman syvällisemmin. Turhat iltapäivälehdet jäisivät myymättä.

Kettu on jo aikaisemmin ruotinut radioitten turhia hölinöitä. Mistä löytyisi tarpeeksi vaikutusvaltainen henkilö sanomaan, että jo riittää. Turha hölisijätoimittajajoukko pellolle vaikka ojan kaivuun ja jos se ei maita niin risusavottafarmin varajoukkueenvaramiehistöön. Siellä voi maailmaan parantaa ihan niin paljon kun suu antaa myöten.

Eikä tässä vielä kaikki. Kirkkokin on mennyt mukaan yleiseen menoon. Leipää ja sirkushuveja ajatellaan varmaan pappilassa. Toreilla pitää käydä siunaamassa kissat ja koirat. Kauppakeskuksiakaan ei voi jätää väliin. Markkinathan siitä kärsisivät. Hiihtokeskusten pois jättäminen siunauslistalta se se vasta riski olisi. Olisiko tästä vedettävä sellainen johtopäätös, että mitä markkinat edeltä, sitä kirkko perästä. Kun usko horjuu pitää ottaa markkinavoimat avuksi.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille