Huh,huh tätä kaiken varalle elämää. Mikä hitsi käskee ketun säilöämään? Pahanko paikan varalle? Mikä on paha paikka? Niitä taitaa olla monia, koska usein kännykän pirahtaessa ketulta ensimmäiseksi kysytään; oletko pahassa paikassa? Jos kettu sattuu olemaan juuri liikenteessä niin ei se ketun mielestä ole paha paikka lainkaan. Ihan normaalia köröttelyä. Ties mille hauskalle tapaamiselle kettu on menossa. Entä kaupan kassajono? Totta maar ostokset on maksettava joten ei sekään ole paha paikka lainkaan. Ostoskärryistä kaikkea hyvää mitä mieleen on tullut. Ketulla on kännykässä on ja off nappula ja järki päässä, joten mitä lienevät kaiken maailman pahat paikat. Ehkäpä ovat Somalian rannikolla, missä merirosvot huseeraavat. 

 Anteeksi väärä numero kuuluu joskus, kun kettu vastaa puhelimeen. Sitä kettu ei ymmärrä. Ketulla on ihan oikea numero, mutta henkilö on valinnut väärin. Mikä on väärä numero? Monissa maissa sanotaankin tuollaisissa tapauksissa; anteeksi olen valinnut väärin. Vain suomalaiset taitavat olla pahassa paikassa, joilla vielä sattuu olemaan väärä numero.

Ketun piti kirjoittaa kaiken varalle elämisestä, mutta vääriin asioihin juttu luiskahti. Pitäisikö ketun sanoa, anteeksi kirjoitin väärin. Väärin valitsin väärän asian. Säilöämisestä ketun piti kirjoittaa. Tuossa ketun kirjahyllyssä on paperia pinottain, poikittain, vinottain eli kaikella tapaa epäjärjestyksessä. Aika-ajoin kettu järjestää hyllyn ja kas kummaa vain pari päivää ja taas paperit ovat kaikkea muuta kuin järjestyksessä. Turhanpäiväinenkin paperi pitää säästää, jos vielä huomenna sitä sattuu tarvitsemaan ja kun noita huomisenhuomenia kuluu niin kasa sen kun vain kasvaa. Yhdessä hyllyssä on käsikirjoituksia vuosien takaa. Pitäisi lukea uudelleen ajan kanssa ja miettiä mitä tehdä. Toisessa on käsikirjoitus lojunut jo muutaman vuoden ja se pitäisi työstää asiantuntijan vihjeet mielessä pitäen, mutta tuossa sekin vain helmeilee. Jo on kettu vähän aikaansaapa. Pitäisikö saada vauhtikapseleita. Niitä varmaan oli nauttinut Suomen jääkiekkojoukkue ennen Kanadaa vastaan käytyä ottelua. Pitäisikö ketun lähteä pillerimatkalle? Ei viisainta on että kettu pistelee suuhunsa kohta kypsyvää Lasagnea ja jälkiruuaksi pannaria. Siinä sitä on pilleriä ihan koko päiväksi.

Että näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!