Ketun aika ei ole kortilla, vaikka säpinää onkin. On tullut kirjoitettua suntuubiin eli etsi ketun kauppa, suntuubi niin sieltä löytyy lisää kirjoituksia. Laitoin muutaman kuvan, kun oltiin lasten kanssa eläinsafarilla. Siellä suntuubissa käy paljon porukkaa ihan ulkomaita myöten. Nyt kettu on alkanut miettiä että pitäisikö siellä alkaa pitää sivua myös ranskaksi. No täytyy miettiä.

Kettu luki mielenkiintoisen artikkelin El Pais lehdestä meistä internetin käyttäjistä. Internauta, eli mainio nimi käyttäjälle espanjaksi. Monet kuulema jäävät netin koukkuun. Tarkistavat postinsa tämän tästä. Miksikö? Jos joku olisi sattunut meilaamaan. Aika hassua. Eihän sitä postilaatikollakaan juosta alvariinsa. Nuoret ne kuulema vasta taitavia ovat. Pystyvät lukemaan postia, juttelemaan kaverin kanssa netissä ja syömään samalla kertaa. Jos työpaikalla ovat varmaan tekevät hommatkin siinä sivussa. Ainakin luulevat.

Tänään kettu oli kävelyllä luonnonhelmassa. Valkovuokot kukkivat valtavana verhona. Linnut livertelivät ja luonto oli loistossaan. Toiseksi kuitenkin jäi koko luomakunta. Erääseen soppeen oli majoittunut kaveriporukka. Ei muuta kuin autosta kova vahvistinmökä päälle ja mäyräkoirien vatsat auki. Siitä se päivä liikkeelle lähti. Ei kuulunut enä peipon liverrys.

Kettu herkuttelee. Kettumuori paistoi erinomaista pitsaa ja omenapiirakkaa. Omenapiirakka jätskin kera. Taitaa jäädä kirjoitus tähän.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!