Vieraissa maisemissa kettu on saanut/joutunut tutustumaan erilaisiin ruokapöytiin ja täytyy sanoa, että kettumuorin laittamaa ruokaa ei mikään voita. Silloin kettu tietää mitä kielelleen laittaa. Ei tule käpälöityä kuin hyvää ja terveellistä.  Eilen tapahtui kummia. Tuo keltainen pallo alkoi kainostella ja painui pilven taakse ihan reilun puoleisesti. Tippojakin tuli, mutta vain juuri ja juuri havaittavia. Täällä on meneillään talvikausi ja oksia sahataan palmuista, kuin kotona keväällä omenapuista. Aika aikaa kutakin.

Tänään tuli hyviä uutisia. Ketun käpälät ihan lämpenivät. Toinen painos Ketun kauppaa on juuri tullut painosta ja niin tilaajat saavat haluamaansa. No odottakaa vaan niin kyllä ketulta kirjoja saa kun viikon kuluttua palaan kotimaisemiin. On kuulema toinen painos oikein hyvännäköinen.

Kettu  on huolestunut!!! Ovatko onko siellä uimahallissa asiat kohdallaan? Onko ketulle kertynyt kilometrejä?

Pässi  haki isännän traktorin oivan/kohta jo kuultiin moottroin soivan./ Ei kauaa siihen kulunut,/ kun lehmä oli ilmaan hulmahtanut.

Minäkin, minäkin huusi kilipukki./Se ilmaan lensi ja liiteli kuin lukki./ Ei huonommaksi jäänyt talon koira/ se ilmaan lensi ja liito oli loiva  .....

Ote runosta Laskuvarjohyppy

 

Tsemppiä kaikille!