Ketulla on ihan oma syöppö. Että leipäsusi? Ei sentään vaan todellinen syöppö. Syö sanoja. Eilen kettu kirjoitti parhaimman ploginsa ja miten kävikään. Kone haukkasi kitaansa tai lennätti avaruuteen. Ruudulla vain teksti. Virhe, kansainvälinen virhe. Mitä tekikään kettu? Jätti koko koneen ja lähti muorinsa kanssa kylään ja hauskaa oli. Oli norjalaista jalojuomaa.

Kettu vilkaisi päiväkirjoja vuosien takaa. Huomaa toistavansa samoja asioita. V. 2004 tammikuu 15. Kettu on pessyt ikkunat. V. 2009 tammikuu 16. Kettu pesi ikkunoita. Tammikuu  2005 seitsemästoista päivä. Kettumuori paistoi mustikkapiirakkaa. Entä nyt? Kettumuori paistoi mustikkapiirakkaa.

Luontokin näyttää toistavan itseään. Tammikuu 15p. 2004. Meri oli vapaa ja sitä se oli tänäkin aamuna. V. 2004 tammikuu 26 päivä kettu jo hiihti jäällä. Miten käy nyt?

Tänään tapahtuu historiaa ketun kolossa. Uuni jo lämpiää. Tulee rieskaa ikivanhan ohjeen mukaan. Ihan vesikielellä kettu odottaa maistuuko samalta kuin muinoin lapsuudessa. Herkullista päivää ja

 

Tsemppiä kaikille!