Se on sitten menoa. Uintiako peräti? Ei tällä kertaa. Kettu on siirtyilemässä toiseen blogiin. Siellä on vilkasta kuin .... Vierailijoita liikkuu sivustolla runsaasti. Se on tuo suntuubi, missä kettu kirjoittelee. Haet vain Ketun kauppa ja sillä kyllä löytyy suntuubiblogi. Jättääkö kettu peräti täällä kirjoittelun? Ei varmaankaan. Saattaa olla että samoja juttuja kettu pohdiskelee.

Mitä kuuluu kirjamaailmalle? Ihan hyvää. Ketun kauppaa menee tasaiseen tahtiin. Runokeikat on varmaan yhtä lukuunottamatta tältä keväältä pidetty. Inkivääriporukan kanssa on vielä kaksi muuta keikkaa. Huomenna mennään tutustumaan kotieläintalliin. Varmaan innokkaimmat pääsevät ponilla ratsastamaan. Toivottavasti sää suosii. Maanantaina on edessä grilliretki. Tänään kettu varasi jo puuntuojan paikalle. Pitäähän puita olla, että makkarat mustuu.

Se on tämän ketun elämä aika mielenkiintoista. Näkee elämää  laidasta laitaan. Päiväkotilapsista iltaruskoikään. Olisi se mielenkintoista tehdä kirja ääripäästä ääripäähän. Unelmia, toiveita, pettymyksiä, kiitollisuutta. Tuostapa taas tuli mieleen. Pitää ottaa ties monennenko kerran Aristoteleen runouspoppi esille. Kettu on kerran saanut sen lahjaksi. Siinä on lahja, jolla on ollut käyttöä. Keitä ovat tämän päivän Aristoteleet? Jormaollilat, mattivanhaset, pankkinallet, berlusconit..  Voi voi huokaisee kettu. Kansa saa sellaiset Aristoteleet kuin ansaitsee.

Eilen kettu katsoi Martti Ahtisaaren hastattelun. Mielenkiintoista kuunneltavaa. Ei liidelty ympäri maailmaa vaan pysyttiin tiukasti koulun penkissä. Niin se vain oli että ennen opettaja opetti monta luokkaa yhtä aikaa ja kyllä sitä vaan opittiin muutakin kuin käpyjä heittämään. Hyviä ovat opettajat nykyäänkin. Taitaa olla vika enemmän vanhemmissa kuin lapsissa. Kotona käytöstavat opitaan. Hyvät ja huonot.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!