No niin kettu oli muorinsa kanssa eilen illalla konsertissa. Ei ollut mikä tahansa konsertti. Suurlähettiläs Kari Karanko järjesti ystävilleen ja työtovereilleen eläkkeellelähtökonsertin Lähetyskirkossa. Kirkko täyttyi aivan ääriään myöten. Kari juonsi tapahtuman diplomaattisella arvokkuudella. Ensimmäiseksi esiintyi Arnold Chiwalala Tansaniasta Pole Pole ryhmän muusikon kanssa. Erityisesti `Mbiombio`- Kiireisenä jäi ketun mieleen. Haluaisi ehdottomasti nuotit ja sanat. Seuraavaksi esiintyi sellisti Lea Pekkala. Upea Imagine-soolo. Sitten olilkin illan ehdotonta huippua, Dominante kuoro Seppo Murron johdolla. On se riemullista istua konsertissa ja antautua musiikin vietäväksi. Vietävä on myös Dominante kuoro. Voiko parempaa Suomibrändin edustajaa olla kuin nuoria laulajia omaava,  huippulaadukasta musiikkia esittävä kuoro. Kyllä siinä formulat ja ralllinvetäjät jäävät toiseksi. Ei ole ihme,että kuoro on esiintynyt Namibiaa, Australiaa ja Argentiinaa myöten.

Konsertin jälkeen oli vielä kahvitilaisuus kaikille läsnäolijoille.

Monet vuosia täyttävät tai eläkkeelle lähtijät peittyvät lahjoihin. Kettu ihmettelee. Mitä ihmettä me teemme kaiken maailman krääsällä. Lisääkö se onnellisuutta? Eikö ole parempi laittaa krääsään käytetyt rahat tarvitsijoiden hyväksi. Kari oli taas kerran keksinyt, kuten ennenkin että tilaisuudessa kerätty potti menee hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa aidstyöhön Afrikassa. Miksi juuri Afrikkaan? Kari on työskennellyt siellä suurimman osan elämästään.

Tänään kettuperhe on kutsunut ystäviä kylään. Uskokaa tai älkää niin siitä tämä maailma paranee. Hyvien ystävien kanssa aika kuluu kuin siivillä ja ennen kuin huomatakaan on eronhetki.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!