Huh, huijaa sanoo kettu, kun vihdoin on kotona kaiken hulinan jälkeen. Brysseli, Eduskunta ja sopulit ovat enää kuihtuva muisto vain. Mutta niinhän siinä taas kävi, että tuskin kettu oli kiireistä päässyt kun puhelin pirahti. Uuteen paikkaan kettu lupautui eikä mitään huithapelia vaan oikeasti puhumaan teatterista ja runoa. Sitä pitäisi pitäisi kuulema pukata ja kettuhan pukkaa.

Tänään kettu on varovainenja tarkkailee luontoa. Että miksikö? On perjantai ja 13 päivä. Tähän päivään on ennenkin ladattu paljon. Vienan -Karjalassa sanottiin, että 13.3 eli Joutokein päivänä kukon piti saada juoda räystään alta, jotta härkä saisi juoda poreesta 23.4 ja Miikkula tulisi vihannan vihkon kera 9.5. Nyt näyttää hyvältä, mutta kettu ei nuolaise ennen kuin tipahtaa.

Kettu ei aina ymmärrä markkinoinnin päälle. Ihan piti käpälöidä silmiä ja vilkaista kaksi kertaa koko sivun täyttävää mainosta. Tänään saatte meiltä sitä ja sitä mammuttihintaan! Mitä ihmeen MAMMUTTIA. Kettu ymmärtää, että mammutti on suurta. Siis tavaroita saa ostaa tänään tavallista kallimpaan hintaan? Jos kettu kertoo syöneensä MAMMUTTIPAISTIN niin kyllä kai se on tavallista isompi. Tänään eli kolmantenatoista kettu ei uskalla mennä siihen liikkeeseen vaan viereiseen. Toivottavasti siellä kaikki on normaalia.

 

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!