Hujahti päivä ettei kettu koneelle ole ehtinyt. Aamulla piti hiihtää, kun keli oli vielä kohtalainen. Kettu kuuli kummia ladun varrelta. Pitää kuulema varoa epämääräistä poikaporukkaa, joka ryöstelee yksinäisiltä hiihtäjiltä kännyköitä! On kuulema ihan varoituksia ladun varrella. Ei voi olla totta sai kettu tokaistuksi, sillä niin ihmeelliseltä juttu kuulosti. No kettu ei muuta kuin rohkeasti ladulle vaan. Taipaleella on pitkiä hiljaisia etappeja ja tottavie jonkin matkaa oli jollakin kaksipyöräkoneella (ei latukone) latua seurattu. Ota ja pala.

Kiittämättömyys on maailman palkka. Kettu lahjoitti neljä kirjaa ihan postimaksut ja kaikki hoiti, mutta nuo vastaanottajat ryökäleet eivät ole edes kiittämään vaivautuneet.  Ovatko jotkut niin itseään täynnä , että lahjat itsestään selvyytenä ottavat. Ehkäpä kettu lähettää postimaksulla varustetun kirjekuoren ja pyytää palautusta. Missä havumajassa jotkut tumpelot ovat kasvaneet? Ei kettu kehuja odottanut, mutta ei kiitos pahitteeksi olisi ollut. Sinänsä ilmiö ei ole ketulle uusi. Eräs ulkomaalainen firma (iso) pyysi suomalaisilta firmoilta tarjouksia. Euromäärä huomattava. Vain yksi firma suostui antamaan tarjouksen, toiset eivät edes viitsineet vastata miksi eivät antaneet tarjousta. Puhumattakaan, että olisivat kiittäneet tarjouspyynnöstä. Jälkeenpäin yhden firman edustaja kertoi, että ei sitä VIITSINYT alkaa uuden mahdollisen liikekumppanin tapoja opetella. Toivottavasti nyt firma kulkee hattu kourassa.

Missä on Helsingin taksit? Haloo, haloo!!! Kettu seisoi taksitolpalla yli puoli tuntia ja vilu jo päälle hyökkäämään, mutta taksia ei näkynyt. Missä se lama luuraa? Ei ainakaan Helsingin taksien takapenkillä.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!