Nyt kaikenlaiset vaihtoehdot ja kierrätys on muotia. Ei tahdo kettu vauhdissa pysyä. Eräs henkilö vaihtoi vuoden sisällä miestä, sukunimeä, on vaihtamassa asuntoa ja vaihtoi jopa etunimensä. Itsestään selvää on, että autokin on vaihdettu. Se on vähän kuin ketun tuntemalla mummelilla. Vieraat tulivat tapaninpäivänä ja toivat hyasintin. Tuskin vieraat olivat lähteneet kun ruukkukasvi nuukahti. Mummeli ei tuosta hätkähtänyt vaan totesi, että on rauakka joutunut kierrätykseen.  Ei silti sai kettukin kerran pullolahjan, jossa laatikon pohjalla oli firma X:n lappu ja kiitettiin hyvästä yhteistyöstä ja joulujakin toivotettiin. Sattuhan sitä kierrätyksessä.

Ei sekään kummaa ole, että ihminenkin on kierrätyksessä. Kettu luki lehdestä että Venetsiassa ihmiset haudataan San Michelen saarelle ja kahdestoista vuoden kuluttua luut kaivetaan ylös ja tehdään tilaa uudelle tulijalle. On se melkoista menoa. Riittää siinä consoleilla rahtia, kun toisella viedään ja toisella tuodaan.

Hyasintti onneton ei saata kierrätystä ymmärtää, mutta ihmisen luut sen homman hoksaa. On kokemusta jo ennestään kuin suomalaisilla mepeillä. Ei ole kuulema lainkaan vaikeaa istua samaan aikaan kunnanvaltuustossa ja olla hommissa ( olevinaan hommissa) Brysselissä. Kettu ei moiseen pystyisi. Hetkinen.....   ehkäpä kettu pystyisi. Pitäsi vain kirurgin toimesta pää jakaa kahtia. Toisella puolella olisi Bryseelin aivot ja toisella puolen Helsingin. Miksi? No koska Helsingissä pitäisi vastustaa sitä mitä on Brysselissä päättämässä.

Nyt meni ketun jutut ihan magaaberisiksi. Parempi on ketun aloittaa vaihtoehtohoito. Kettu aloittaa varovasti. Menee kauaksi Savoon. Siellä ei tule varmaankaan pettymystä. Kettu ei tosin tiedä mihin hoitoja tarvitsisi, mutta ei varmaankaan kauaa tarvitse vastaanotolla olla, kun vikoja löytyy. Jos ei muuta niin synnynnäinen luonnevika. Kettu on kuullut että Suomen eteläpuolella siihen on hyvä konsti. Villasukat uitetaan ihan pirtuviinassa ja sukkia pidetään jalassa yön yli. Jos äkäisestä ei olet tullut hilpeä niin hoitoa jatketaan niin kauan kuin pirtua ja euroja riittää. Savossa ei käytetä pirtua vaan mahlaa. Jos mahla ei auta niin siihen on selitys. Voipihan se olla että auttoo, mutta suottaa se olla auttamattakin. Nyt ei aattanna. Täytynee vaihtaa koivua ja potilasta.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!