Se oli sitten muutakin kuin aprillipäivää. Eilen illalla oli kirjallisuusilta Vuotalossa ja hyvin oli väkeä. Kiitos Vuosaariseuralle ja erityisesti Anja Hinkkaselle hyvin vedetystä illasta. Hauska oli siellä runoja esittää. Se on muuten mielenkiintoista miten samat ihmiset ovat monissa asioissa aktiivisia. Tilaisuudessa kettu tapasi monia henkilöitä, joita on tavannut konserteissa, kirjallisuusilloissa ja monissa muissa tilaisuuksissa. Sohvaperunat taitavat olla sitten oma lukunsa.

Kettu Tapasi tilaisuudessa Olli Nurmen ja Tapani Jormanaisen, vuosaarelaisia kirjailijoita ja hauska oli tutustua. Anja on puolestaan tehnyt suuren työn kirjoittaessaan Itä-Helsingin kulttuuriviikkojen historian. Kettu vain ihmettelee mistä Anja on löytänyt ajan kaiken muun tekemisen ohella. No aktiiviset ihmiset ovat aktiivisia ja aikaa järjestyy, kun on järjestelykykyä.

Kettu sai kutsun. Sattuipa vallan mainiosti, että tilaisuudessa oli turkulaisia kirjallisuuden ystäviä kultuurimatkalla Helsingissä ja kuinka ollakaan poikkesivat Vuotalossa. Pitivät niin ketun runoista niin, että Ketun kauppaa lähti Turkuun ja tuli pyyntö vierailuun. Kettuhan lupautui. Jos on saanut sellaisen lahjan, että ei osaa sanoa ei niin se on menoksi. Mielellään kettu matkaa Turkuun runoja lukemaan. Kettu pitää esiintymisestä. Kiitos Helsingin kaupunginteatterin. Sieltä kettu on saanut valmiudet. Nehän suorastaan tarttuivat vaatteisiin. Vielä nytkin, kun kettu käväisee teatterilla tarttuu hyviä vinkkejä mukaan. Viime käynnillä Lenna ja Juhani antoivat tosi mainioita vinkkejä. Kaiken varmuudeksi tulevia esiintymisiä varten kettu soitti illalla Jauckensin Eiralle, kokeneelle näyttelijä-ohjaajalle, jotta Eira katsoisi varmuuden vuoksi ketun esiintymisen perään. Huhtikuussa vielä harjoitellaan. Oppia ikä kaikki.

Kettu sai eilen postia. Onko se jotakin uutta, jos saa postia sinä kysyt? Ei, ei se ole uutta, mutta ketunkolossa se on uutta, että posti tulee illalla myöhään. Kettu kysymään mistä moinen johtuu. On kuulema postilla uusia järjestelyjä. Mitä järjestelyjä kettu kysyy. Opettaa ihmiset odottamaan arvaa kettu.

Näissä merkeissä,

Tsemppiä kaikille!